1/14

Daegu, South Korea

gymnasıum,

dalseong

2014

After a search for the best possible result to ensure the equal view of the courts from different directions, the project has been generated by a geometric combination of badminton courts. Around ten badminton courts a circulation belt of 3m was formed, this is how spectators or athletes can freely move all around. This circular space was surrounded by a large triangle which forms three triangular areas around the circle. Thanks to this organization of space three spectator stands were generated all of which has different view directions to the courts. In order to assure the proper angle for the triangular stands to view the courts, they were elevated upwards and were connected with triangular trusses so each triangular space carries each other’s load. Thus a dynamic interior setting was formed. 

GET IN TOUCH:

CONTACT US:

  • Instagram
  • Pinterest

Gisozi, District of GasaboKigali/Rwanda

 

Nuhkuyusu street, No:299/4

Altunizade, Uskudar/Istanbul